Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, Indonesië, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

Vindersloon
Vindersloon
Een ontroerende en diepmenselijke novelle over vinden en verliezen, over geloof, hoop en liefde.De Haarlemmermeer is het decor voor het verhaal van Hilly va... »
 
 
 
 
 

Stuifzand
Stuifzand
Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haa... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik
Dit ben ik
 »
 
 
 
 
 

Verhalenmozaiek
Verhalenmozaiek
Deze Verhalenmozaek nr 1 geschikt voor alle lezers. De auteurs schreven totaal verschillende verhalen en dat levert een boeiend palet aan proza op van spann... »
 
 
 
 
 

De wintertuin
De wintertuin
<p>De debuutroman van Joke Verweerd, <em>De wintertuin, </em>verschijnt vanwege Jokes 25-jarig schrijversjubileum in een mooie jubileumeditie. Een verhaal ov... »
 
 
 
 
 

De naald is zoek
De naald is zoek
Met informatie over naaien. »
 
 
 
 
 

Omdat jij het bent
Omdat jij het bent
Een uitstekend cadeau om te laten zien dat je iemand waardeert om wie hij is! »
 
 
 
 
 

Uitgesproken
Uitgesproken
een bundel voor mensen, die zich uitspreken voor God »
 
 
 
 
 

Seizoenen
Seizoenen
Seizoenen van Joke Verweerd is een dichtbundel waarin Jokes mooiste gedichten zijn opgenomen.Bij vele gelegenheden schreef Joke Verweerd haar gedichten. In a... »