Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, Indonesië, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik!
Dit ben ik!
 »
 
 
 
 
 

Feest voor Stef Stekel
Feest voor Stef Stekel
Stef heeft een strik om zijn stekel. Hij weet niet precies waarom. ... »
 
 
 
 
 

Drie topromans van Joke Verweerd
Drie topromans van Joke Verweerd
Snoeitijd<br/>Als Chiel van der Meij na jaren noodgedwongen terugkeert vanuit Nieuw- Zeeland naar Nederland, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.<br/>... »
 
 
 
 
 

Daan is een held
Daan is een held
Met informatie over vissen. »
 
 
 
 
 

Dansen in de sneeuw
Dansen in de sneeuw
<p><em>Dansen in de sneeuw</em> is een bundel met fonkelnieuwe kerstverhalen. De korte verhalen van onder andere Josha zwaan, Joke Verweerd en Vonne van der ... »
 
 
 
 
 

De jongen met de vechthaan
De jongen met de vechthaan
Firman woont met zijn oma in een klein dorpje in Indonesië.Hij gaat naar de school van de zendelingen, maar mag van zijn oma verder niets met het christelij... »
 
 
 
 
 

Troostpleister
Troostpleister
<p>Fraai cadeauboek voor rouwenden, met overwegingen, teksten en gedichten, omlijst door prachtige foto’s.</p><p>‘Troostpleister’ van Joke Verweerd is ... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik
Dit ben ik
Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en je lichaam maken je tot de persoon die je bent. De oude Egyptenaren waren zich hier he... »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
Een nieuwe bundel verhalen van Joke Verweerd! In Spiegeling krijgen we een glimp te zien van emoties die mensen doormaken tijdens grote en kleine gebeurtenis... »