Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
'Het huis met de geesten' is een familiekroniek die zich vanaf het begin van deze eeuw over vier generaties uitstrekt tot in de jaren zeventig, toen de milit... »
 
 
 
 
 

Het eiland onder de zee
Het eiland onder de zee
<p>'Vrijheid krijg je niet voor niets, die moet je bevechten.'</p><p>Zarité wordt op haar negende als slavin verkocht aan de Fransman Toulouse Valmorain, de... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
Isabel Allende waakt eindeloze nachten aan het ziekbed van haar dochter Paula. Ten prooi aan wanhoop en verdriet probeert zij tevergeefs contact met haar te ... »
 
 
 
 
 

Het negende schrift van Maya
Het negende schrift van Maya
'Vertel me wat je wilt, met dit woeste leven, met dit kostbare leven, want je leeft maar een keer.'De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland... »
 
 
 
 
 

Afrodite
Afrodite
liefdesverhalen en andere zinnenprikkels »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
‘Dit is het verhaal van een vrouw en een man die elkaar onmetelijk lief hadden en zo konden ontsnappen aan de alledaagsheid van het bestaan. Ik heb het in m... »
 
 
 
 
 

Het oneindige plan
Het oneindige plan
Isabel Allende voert haar romanpersonages door roerige tijden. Het oneindige plan vertelt de geschiedenis van Gregory Reeves een levenslustige NoordAmerikaan... »
 
 
 
 
 

Het goud van Thomas Vargas e.a. verhalen
Het goud van Thomas Vargas e.a. verhalen
De oorspronkelijke titel van het boek luidde 'Verhalen van Eva Luna' waardoor het in het verlengde komt te liggen van de drie eerdere romans van de Chileense... »
 
 
 
 
 

Zorro
Zorro
Zorro kent iedereen als de gemaskerde strijder voor rechtvaardigheid en levenslustige hartenbreker. Zijn echte naam luidt Diego de la Vega, hij groeit op in ... »
 
 
 
 
 

Het goud van Tomas Vargas
Het goud van Tomas Vargas
Als een moderne Sheherazade vertelt Eva Luna, de vrouw die in Rolf de grote liefde van haar leven heeft gevonden, `s avonds in bed 23 geheimzinnige verhalen ... »