Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liefde en schaduw
Liefde en schaduw
Lange tijd gelooft journaliste Irene haar moeder, die vindt dat democratie alleen maar tot chaos kan leiden. Tot zij haar ogen niet langer kan sluiten voor d... »
 
 
 
 
 

Bloemblad van zee (set)
Bloemblad van zee (set)
Aan het einde van de Spaanse burgeroorlog proberen honderdduizenden mensen te ontkomen naar Frankrijk. Onder hen zijn Roser Bruguera, een zwangere jonge wedu... »
 
 
 
 
 

Fortuna's dochter
Fortuna's dochter
‘Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. Toc... »
 
 
 
 
 

Het oneindige plan
Het oneindige plan
Het oneindige plan is een wonderlijke familiegeschiedenis die zich voornamelijk afspeelt in de roerige jaren zestig en zeventig van de 20ste eeuw. De kleine ... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
'Het huis met de geesten' is een familiekroniek die zich over vier generaties uitstrekt van het begin van de 20ste eeuw tot de jaren zeventig, toen in Chili ... »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
<i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en bur... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
 »
 
 
 
 
 

Eva Luna - Grote Letter Uitgave
Eva Luna - Grote Letter Uitgave
Het adembenemende en exotische levensverhaal van weesmeisje Eva Luna Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tu... »
 
 
 
 
 

Violeta
Violeta
<b>Na het grote succes van <i>Bloemblad van zee </i>opnieuw een grootse, meeslepende historische roman van Isabel Allende. </b>

Violeta del Valle ... »