Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het woud van de Pygmeeen
Het woud van de Pygmeeen
Samen met Alexanders grootmoeder Kate Cold reizen Alexander en zijn vriendin Nadia naar Afrika voor een reportage over safari's. Al spoedig komen ze terecht ... »
 
 
 
 
 

De winter voorbij
De winter voorbij
New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusi... »
 
 
 
 
 

Liefde en schaduw
Liefde en schaduw
 »
 
 
 
 
 

Fortuna's dochter
Fortuna's dochter
‘Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. Toc... »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
<i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en b... »
 
 
 
 
 

Het negende schrift van Maya
Het negende schrift van Maya
De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen... »
 
 
 
 
 

De wind kent mijn naam
De wind kent mijn naam
<b>'Een veelkleurige en ontroerende roman die een gezicht geeft aan (illegale) migranten.' **** de Volkskrant

</b><b>De nieuwe Isabel Allende - ee... »
 
 
 
 
 

De Japanse minnaar
De Japanse minnaar
Alma is tien jaar oud als ze in 1939 door haar ouders naar familie in de Verenigde Staten wordt gestuurd om aan de nazi's te ontkomen. Het verdriet om haar i... »
 
 
 
 
 

Eva Luna
Eva Luna
Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. Toc... »
 
 
 
 
 

Afrodite
Afrodite
Isabel Allendes bestseller over de kunst van eten en erotiek. <i>Afrodite</i> is een schitterend geïllustreerd boek met tientallen verhalen en anekdotes ove... »