Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Portret in sepia
Portret in sepia
<i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en bur... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Een vrouw die moet kiezen en een moordenaar die al gekozen heeft...<br/><br/>Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hipp... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
 »
 
 
 
 
 

De som der dagen
De som der dagen
In <i>De som der dagen </i>vertelt Isabel Allende hoe ze na de dood van haar dochter Paula haar leven weer probeert op te pakken. Ze wordt bijgestaan door ha... »
 
 
 
 
 

Ines, vrouw van mijn hart
Ines, vrouw van mijn hart
‘Mijn boeken zijn allemaal geschreven rond sterke vrouwen, maar ik denk dat Inés de sterkste van hen allen is: ze is een vrouw die echt heeft bestaan en di... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koe... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
'Het huis met de geesten' is een familiekroniek die zich over vier generaties uitstrekt van het begin van de 20ste eeuw tot de jaren zeventig, toen in Chili ... »
 
 
 
 
 

Wat wij willen
Wat wij willen
'Al sinds mijn kinderjaren had ik één doel: voor mezelf kunnen zorgen, en dat heb ik gedaan.' Isabel Allende

In <i>Wat wij willen </i>neemt Isab... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
Openhartig schrijft Isabel Allende in dit aangrijpende boek over het verliesvan haar volwassen dochter. Ze vertelt hoe ze eindeloze nachten aan haarziekbed d... »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
<p><i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen e... »