Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Herfstparels
Herfstparels
 »
 
 
 
 
 

Een verrassende erfenis
Een verrassende erfenis
Wat zou je doen als je een enorm geldbedrag in je schoot geworpen krijgt en ook nog een huis in de Ardennen? Misschien een groot feest geven voor de hele fam... »
 
 
 
 
 

Samen alleen
Samen alleen
‘Samen alleen’ van Ina van der Beek is een roman met veel inleveringsvermogen over twee heel verschillende koppels. Het is 1947. Tijdens haar werk in het... »
 
 
 
 
 

Door het water
Door het water
Tijdens een stormachtige nacht begin 1953 worden in het huis van de Zeeuwse Kees en Elsa twee jongetjes geboren: Pieter, zoon van Elsa, en Simon, zoon van ee... »
 
 
 
 
 

De ramp van '53
De ramp van '53
De omnibus 'De ramp van '53' bevat drie romans over de watersnoodramp. Deze ramp is stevig verankerd in het collectieve geheugen, en niet voor niets. Want ho... »
 
 
 
 
 

De kleur van de zon
De kleur van de zon
Ina van der Beek, bekend van onder meer Mijn vader en ik en Vergeten tijd, neemt de lezer in De kleur van de zon mee op reis naar Griekenland Kreta in de jar... »
 
 
 
 
 

Je mag er zijn!
Je mag er zijn!
Van de auteur van het succesvolle dagboek 'Ontmoeten' verschijnt nu een nieuw boek met korte bijbeloverdenkingen: Je mag er zijn! Veertig verrassende ontmoet... »
 
 
 
 
 

In de schaduw
In de schaduw
<p>In deze roman van Ina van der Beek groeit Fleur op in de schaduw van haar overleden zusje Roos. Als Roos overlijdt door een val van de schommel, is moeder... »
 
 
 
 
 

Alleen verder
Alleen verder
Wanneer de Joodse onderduikers Sam en Hannah Cohen verraden worden, heeft dat grote gevolgen voor Hans en Clasien de Groot, bij wie ze in huis waren. Gelukki... »