Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voor altijd anders
Voor altijd anders
Joost en Lucie vormen met hun twee dochters, Marlies en Maartje, een gelukkig gezin. Maar als Joost een hersenbloeding krijgt, verandert er veel in zijn gedr... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121 bevat de romans Zomer van geluk (Gerda van Wageningen), Waarom die onrust in mij? (Julia Burgers-Drost) en Als de tijd wegvalt (Anke de G... »
 
 
 
 
 

FEM! Dagboek
FEM! Dagboek
Succesvol dagboek. Met overdenkingen van Carianne Ros, Annemarie van Heijningen, Ina van der Beek, Erica Kramer, Martha Osborn, Brigitte Makkinje en Mariska ... »
 
 
 
 
 

Enkele reis Harmelen
Enkele reis Harmelen
Begin januari 1962 vindt in Harmelen een ernstig treinongeluk plaats. Drie jonge vrouwen, die bij deze grootste treinramp uit de Nederlandse spoorgeschiedeni... »
 
 
 
 
 

Je hoort erbij
Je hoort erbij
<p>Maaike, de hoofdpersoon in ‘Je hoort erbij’ van Ina van der Beek, voelt al haar hele leven dat er iets aan de hand is met haar afkomst. Is ze geadopte... »
 
 
 
 
 

Wijsheid
Wijsheid
Dit bijbels dagboek is vooral aantrekkelijk voor dertigers en veertigers. Je staat voor veel belangrijke keuzes in je leven. Je bent je leven aan het opbouwe... »
 
 
 
 
 

De reis van je leven
De reis van je leven
In De reis van je leven van Ina van der Beek is het de grote droom van Bart en Paula van Waay om eens een rondreis te maken door Israël. Het echtpaar is noo... »
 
 
 
 
 

De kleur van de zon
De kleur van de zon
De achttienjarige Elena komt tot de vreselijke ontdekking dat ze lepra heeft. Ze weet wat dat betekent, ze wordt verbannen naar Spinalonga, een klein eiland ... »