Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Judas
Judas
Omdat haar vader gaat samenwonen, moet de Vlaamse Nadia verhuizen naar Nederland. Het lukt haar niet om haar plek te vinden in de nieuwe omgeving. Haar accen... »
 
 
 
 
 

Eerwraak
Eerwraak
De zeventienjarige Sam Visser wordt smoorverliefd op het beeldschone Afghaanse meisje Letiva. Letiva is in Nederland geboren en opgegroeid, maar volgens de ... »
 
 
 
 
 

Loverboys
Loverboys
Twee doodgewone meisjes ontmoeten een ongewone jongen. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverboy. Hij overlaadt hen met cadeaus en doet all... »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
Verscholen achter hun anonimiteit schuimen twee vriendinnen het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkeli... »
 
 
 
 
 

De stalker
De stalker
Leonie ziet er leuk uit, ze heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat... »
 
 
 
 
 

Judas
Judas
Kurt verhuist van Vlaanderen naar Nederland om bij zijn nieuwe vriendin in te trekken. Nadia, zijn dochter, moet mee. Maar het lukt Nadia niet haar plek te v... »
 
 
 
 
 

Over the edge
Over the edge
Chris is gefrustreerd omdat hij niet meteen moeders mooiste is. Hij voelt zich alleen nadat zijn ouders gescheiden zijn. Hij zou wel willen vrijen met de kna... »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
Arjan loopt tegen zijn zin stage bij een verzorgingstehuis. Oude mensjes verzorgen, het kan niet saaier. Maar daar heeft hij zich behoorlijk in vergist, want... »
 
 
 
 
 

Leugens
Leugens
'Albert trok de stad in. Uit het bericht van zijn zus kon hij opmaken dat zijn vader aan zijn verzoeningsoffensief was begonnen. Wat inhield dat hij de boel ... »
 
 
 
 
 

Bruiden van God
Bruiden van God
 »