Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bruiden van God
Bruiden van God
 »
 
 
 
 
 

Promille
Promille
Angela is geen feestbeest, ze gaat zelden uit in de feesttenten en cafës in de buurt. Maar zoete mixdrankjes en likeur gaan er wel vlot in. De hele dag lang... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
Willemijn leidt een rustig bestaan in een residentiële wijk. Al heeft ze geregeld discussies met haar 'opstandige' tienerdochter, ze geniet van haar luxelev... »
 
 
 
 
 

Promille
Promille
<p>Angela is een rustige, leuke meid van veertien en absoluut geen feestbeest. Op een dag drinkt ze een paar mixdrankjes met haar vrienden in het park. Vanaf... »
 
 
 
 
 

Leugens
Leugens
De vader van Alfred is bedrijfsleider, zijn moeder carrièrevrouw. Ogenschijnlijk een gewoon gezin, maar Alfred en zijn zus zien dagelijks hoe hun moeder mis... »
 
 
 
 
 

De kick
De kick
 »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<h1><em>Vermist </em>van Helen Vreeswijk</h1><h2>Bloedstollend avontuur op de Filipijnen</h2><p><em>De mannen waren hooguit een paar meter van haar vandaan. ... »
 
 
 
 
 

Handboek schematherapie
Handboek schematherapie
Het Handboek schematherapie gaat over ontwikkelingen op gebied van theorievorming, diagnostiek, behandeling, onderzoek, implementatie en management. Met deze... »
 
 
 
 
 

Overdosis
Overdosis
Overdosis is het verhaal van een hechte vriendengroep die langzaam uit elkaar valt door het gebruik van partydrugs. Het begint allemaal heel onschuldig. Elk ... »