Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het leven in Helmond
Het leven in Helmond
 »
 
 
 
 
 

Met glans kans op sjans
Met glans kans op sjans
Beste lezer, van dit type boekje (met 32 gedichten) in je handen had ik er al 29 gemaakt. Van ervaring is dus wel sprake. Ervaring met zaken des levens in st... »
 
 
 
 
 

Xorban Zonder probleem extreem
Xorban Zonder probleem extreem
Dit is het tweede boek van voorheen amateurschrijver Hans Vogel. Na een eerste Fantasyboek van 80 pagina's in twee weken geschreven bleek dat de kwaliteit vo... »
 
 
 
 
 

Motor in de boter
Motor in de boter
De tiende bundel met 30 meest algemene gedichten van amateurdichter Hans Vogel is een feit. De onderwerpen omvatten humor, geloof, hoop en liefde. Ook enige ... »
 
 
 
 
 

Pim is niet slim
Pim is niet slim
Ja dit is de achterkant. Maar dat weet je vast wel. Aan de binnenkant staan 31 rijmgedichten van het type 'kruis' en met een inhoud zeer divers. Liefde, humo... »
 
 
 
 
 

Reflecties
Reflecties
Hans Vogel neemt u mee op een reis langs zijn emoties, gevoelens en gedachten in dichtvorm. De gedichten in deze bundel zijn dermate divers dat er allicht ie... »
 
 
 
 
 

Op een toon ongewoon wonderschoon
Op een toon ongewoon wonderschoon
In je handen (ik hoop dat je ze vaak wast) heb je de 31e gedichtenbundel van deze jongen. Hierin te vinden zijn de onderwerpen humor (hele aparte), Liefde, G... »
 
 
 
 
 

Toekomstland
Toekomstland
In 2010 viert ArgentiniĆ« zijn tweehonderdjarig bestaan als zelfstandige republiek. Zo arm als de natie tegenwoordig is, zo welvarend was zij een eeuw gelede... »
 
 
 
 
 

Scheel in een kasteel
Scheel in een kasteel
Hier is de elfde bundel van amateurdichter Hans Vogel. Hierin te vinden zijn 31 gedichten van meest algemene aard (een enkele daargelaten) in rijmvorm. Terug... »