Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Orgaandonatie de bijbel en ik
Orgaandonatie de bijbel en ik
Velen zeggen, dat het een daad van naastenliefde en van goed rentmeesterschap is, als wij als christenen, onze organen ter beschikking stellen, zodat zij na ... »
 
 
 
 
 

Zegen wat is dat
Zegen wat is dat
Het blijkt, dat velen geen idee hebben, wat "de zegen" nu precies is. Zij menen, dat zoals de kerkdienst geopend wordt met het votum, hij afgesloten wordt me... »
 
 
 
 
 

Met plagen geslagen
Met plagen geslagen
Wie heeft bij de plagen in Egypte ooit gehoord van de Baäl-Sefon? Toch komt hij in de Bijbel voor. Wie heeft ooit gehoord van het kruisteken op de huizen va... »
 
 
 
 
 

De Bijbel en de opvoeding
De Bijbel en de opvoeding
Een aantal ouders heeft het moeilijk met de opvoeding van de kinderen. Het gaat niet zoals zij het graag zouden willen. Hun kinderen reageren heel anders dan... »
 
 
 
 
 

Jeruzalem waar Jezus was
Jeruzalem waar Jezus was
Nadat de schrijver vele malen met gezelschappen door Israël en Jeruzalem gereisd was, neemt hij nu zijn lezers mee op een reis door de stad Jeruzalem. Zo ne... »
 
 
 
 
 

Profetie en Toekomst
Profetie en Toekomst
In dit boek hebt u een heel bijzondere toekomstbeschrijving, die niet ontsproten is aan de fantasie van de schrijver, maar gefundeerd is op duidelijke uitspr... »
 
 
 
 
 

Homoseksualiteit en de Bijbel
Homoseksualiteit en de Bijbel
Wij worden allemaal geconfronteerd met de vraag, hoe wij als christenen moeten staan tegenover homoseksualiteit. Terwijl in de ene kerk homohuwelijken worden... »
 
 
 
 
 

De geheimen van de offers
De geheimen van de offers
Iedere Bijbellezer weet, dat er in vroegere tijden offers gebracht werden in Israël. Men weet, dat er verschillende soorten offers waren. Maar waarom waren ... »
 
 
 
 
 

Het Avondmaal
Het Avondmaal
Er wordt in de diverse kerken heel verschillend gedacht over de betekenis van het avondmaal, wanneer het gevierd moet worden en de wijze waarop het gevierd d... »
 
 
 
 
 

Steden waar Jezus was
Steden waar Jezus was
Nadat Ds. H.G. Koekkoek vele malen met gezelschappen door Israël gereisd was, neemt hij nu zijn lezers mee op een reis door het land Israël en bezoekt hij ... »