Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Met plagen geslagen
Met plagen geslagen
Wie heeft bij de plagen in Egypte ooit gehoord van de Baäl-Sefon? Toch komt hij in de Bijbel voor. Wie heeft ooit gehoord van het kruisteken op de huizen va... »
 
 
 
 
 

Orgaandonatie de bijbel en ik
Orgaandonatie de bijbel en ik
Velen zeggen, dat het een daad van naastenliefde en van goed rentmeesterschap is, als wij als christenen, onze organen ter beschikking stellen, zodat zij na ... »
 
 
 
 
 

Bijbel en de doop
Bijbel en de doop
Er wordt in de diverse kerken heel verschillend gedacht over de doop. Terwijl de apostel Paulus in Ephese 4 schrijft, dat wij als christenen één geloof in ... »
 
 
 
 
 

Profetie en Toekomst
Profetie en Toekomst
In dit boek hebt u een heel bijzondere toekomstbeschrijving, die niet ontsproten is aan de fantasie van de schrijver, maar gefundeerd is op duidelijke uitspr... »
 
 
 
 
 

De geheimen van de offers
De geheimen van de offers
Iedere Bijbellezer weet, dat er in vroegere tijden offers gebracht werden in Israël. Men weet, dat er verschillende soorten offers waren. Maar waarom waren ... »
 
 
 
 
 

De Bijbel en de opvoeding
De Bijbel en de opvoeding
Een aantal ouders heeft het moeilijk met de opvoeding van de kinderen. Het gaat niet zoals zij het graag zouden willen. Hun kinderen reageren heel anders dan... »
 
 
 
 
 

Reuzen op aarde
Reuzen op aarde
De Bijbel vertelt ons dat er in het verleden in verschillende tijden reuzen op aarde geweest zijn. Ze waren er niet alleen in de tijd vóór de zondvloed, ma... »