Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

En dan ben je oma
En dan ben je oma
'Ik heb een omacursus nodig,' verzucht Geertje Gort als ze hoort dat haar dochter in verwachting is. In dit boekje beschrijft ze de onvergetelijke tijd die v... »
 
 
 
 
 

Superheks Boeba weet raad
Superheks Boeba weet raad
Superheks Boeba weet raadauteur l Geertje Gortillustrator l Stefanie KampmanHeksje Ibbel wil graag een echte heks zijn. Maar dat valt niet mee. Ze maakt Vos ... »
 
 
 
 
 

Vrij als een vogel
Vrij als een vogel
 »
 
 
 
 
 

Waar is poes?
Waar is poes?
 »
 
 
 
 
 

Malika
Malika
Malika, een meisje van Marokkaanse afkomst, weet precies wat ze wil. Ze is bijna dertien en denkt er niet over om een hoofddoek te dragen. Haar oudere zus Ya... »
 
 
 
 
 

Super oma!
Super oma!
Het is ronduit heerlijk om kleinkinderen te hebben. Maart nog heerlijker is het om ze te verwennen Dat zal wel niet erg pedagogisch zijn maar wat geeft het O... »
 
 
 
 
 

Er zijn er drie jarig
Er zijn er drie jarig
Ze zijn jarig op dezelfde dag. Siem Stef en Saartje. Dat is nu eenmaal zo bij een drieling. Maar leuk vinden ze dat niet. Saartje zegt ik wil een verjaardag ... »
 
 
 
 
 

Het parfum van Mata Hari
Het parfum van Mata Hari
De moeder van Non is wereldberoemd. Iedereen kent de mysterieuze Mata Hari, die als oosterse danseres optreedt in nachtclubs en theaters in Berlijn en Parijs... »
 
 
 
 
 

Een beer in bad
Een beer in bad
Sterretjes 10-003 Een Beer In Bad »