Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Super oma!
Super oma!
Het is ronduit heerlijk om kleinkinderen te hebben. Maart nog heerlijker is het om ze te verwennen Dat zal wel niet erg pedagogisch zijn maar wat geeft het O... »
 
 
 
 
 

Er zijn er drie jarig
Er zijn er drie jarig
Ze zijn jarig op dezelfde dag. Siem Stef en Saartje. Dat is nu eenmaal zo bij een drieling. Maar leuk vinden ze dat niet. Saartje zegt ik wil een verjaardag ... »
 
 
 
 
 

Het parfum van Mata Hari
Het parfum van Mata Hari
De moeder van Non is wereldberoemd. Iedereen kent de mysterieuze Mata Hari, die als oosterse danseres optreedt in nachtclubs en theaters in Berlijn en Parijs... »
 
 
 
 
 

Circus Harlekijn
Circus Harlekijn
Alex woont bij opa Ron en oma Doortje. Zijn vader en moeder hebben een circus.In de zomervakantie is hij altijd bij hen. Alex wil ook in het circus werken. A... »
 
 
 
 
 

En dan ben je oma!
En dan ben je oma!
Ik heb een omacursus nodig verzucht Geertje Gort als ze hoort dat haar dochter in verwachting is. In dit boekje beschrijft ze de onvergetelijke tijd die voor... »
 
 
 
 
 

En dan ben je oma
En dan ben je oma
'Ik heb een omacursus nodig,' verzucht Geertje Gort als ze hoort dat haar dochter in verwachting is. In dit boekje beschrijft ze de onvergetelijke tijd die v... »