Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vermist
Vermist
<b>Na het succes van <i>Bitterzoet</i> en <i>Crush</i> een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.<br/><br/>Soms verandert je wereld in een fractie van ee... »
 
 
 
 
 

Crush!
Crush!
Het dorp Zoutelande ligt aan de Zeeuwse kust, niet ver boven Vlissingen. De tieners Daan en Mikkie, broer en zus, verheugen zich op de zomervakantie die net ... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?<br/><br/>Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b><br/><br/>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwin... »
 
 
 
 
 

Puur Bonaire
Puur Bonaire
Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. Deze gids belicht allerlei achtergronden zoals de geschiedenis, nat... »
 
 
 
 
 

Puur Sint Maarten
Puur Sint Maarten
Met Puur Sint Maarten op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingslocaties en autoverhuurbedrijven voor el... »
 
 
 
 
 

Curacao
Curacao
 »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
<b>Eén van de meest dramatische oorlogsverhalen dat verteld moet worden.<br/><br/>Het ophangen van de 'Tien van Renesse' op 10 december 1944 is een van de e... »
 
 
 
 
 

Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we Skype! is een boek over emigranten en de familieleden die zij in Nederland achterlieten. Er staan veertig verhalen in: twintig van emigran... »
 
 
 
 
 

Odyssee reisgidsen
Odyssee reisgidsen
 »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<b>Elk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug...

Soms verandert je leven in een fractie van een se... »