Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vermist
Vermist
<b>Na het succes van <i>Bitterzoet</i> en <i>Crush</i> een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.<br/><br/>Soms verandert je wereld in een fractie van ee... »
 
 
 
 
 

Crush!
Crush!
Het dorp Zoutelande ligt aan de Zeeuwse kust, niet ver boven Vlissingen. De tieners Daan en Mikkie, broer en zus, verheugen zich op de zomervakantie die net ... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?<br/><br/>Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b><br/><br/>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwin... »
 
 
 
 
 

Gestolen geluk
Gestolen geluk
'Gestolen geluk' gaat over een heel gewoon Zeeuws gezin. Sharon heeft een erg goede band met haar ouders en haar drie oudere broers. Ze heeft een zomerbaan a... »
 
 
 
 
 

Puur Curaçao
Puur Curaçao
Met Puur Curaçao op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingslocaties en autoverhuurbedrijven voor elk bu... »
 
 
 
 
 

Blond op Bonaire
Blond op Bonaire
<i>Blond op Bonaire is gebaseerd op waargebeurde verhalen</i>Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een trop... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
<p>In de zomerthriller <em>Dwaalspoor</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em> en <em>Geruisloos</em>, gaat Fiona aan de slag als assistent... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
 »
 
 
 
 
 

De weduwe
De weduwe
De weduwe is een prachtige familiekroniek én tijdsbeeld. De jonge bakker Jan, uit het stadse Kampen, gaat eind 1902 in het Zeeuwse Heinkenszand werken bij d... »
 
 
 
 
 

Geruisloos
Geruisloos
 »