Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dwaalspoor
Dwaalspoor
<p>In de zomerthriller <em>Dwaalspoor</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em> en <em>Geruisloos</em>, gaat Fiona aan de slag als assistent... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
<p>In de zomerthriller <em>Valstrik</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em>, <em>Dwaalspoor</em> en <em>Geruisloos</em>, kan Maud niet wac... »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
EEN WAARGEBEURD, DRAMATISCH OORLOGSVERHAAL DAT VERTELD MOET WORDENSamen met zijn broer, een aantal Engelse piloten en verzetsmensen wil Leen Jonker ontsnapp... »
 
 
 
 
 

Curacao
Curacao
 »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
 »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<b>Elk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug...Soms verandert je leven in een fractie van een seco... »
 
 
 
 
 

Ivoorroute
Ivoorroute
Loes en Sandra maken met vier anderen een groepsreis door Oeganda. Midden in de nacht slaan ivoorstropers hun slag in een nationaal park. Wanneer Loes bij to... »
 
 
 
 
 

Curaçao
Curaçao
Het op ongeveer 7800 kilometer van Nederland en België liggende Curaçao is één van de mooiste eilanden van de Cariben. Het staat bekend om haar hagelwitt... »
 
 
 
 
 

Puur Bonaire
Puur Bonaire
Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk budg... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
 »