Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ons bin de leste
Ons bin de leste
In juni 2013 zijn nog precies 72 vrouwen op Walcheren die dagelijks in de streekdracht lopen. In een aantal dorpen gaat het écht om de allerlaatste vrouwen.... »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
<b>Eén van de meest dramatische oorlogsverhalen dat verteld moet worden.<br/><br/>Het ophangen van de 'Tien van Renesse' op 10 december 1944 is een van de e... »
 
 
 
 
 

Gelukkig hebben we skype!
Gelukkig hebben we skype!
Gelukkig hebben we Skype! is een boek met twintig verhalen van emigranten en de familieleden die zij in Nederland achterlieten. Broers, zussen, vaders, moede... »
 
 
 
 
 

Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we Skype! is een boek over emigranten en de familieleden die zij in Nederland achterlieten. Er staan veertig verhalen in: twintig van emigran... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?

Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b>

Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwintig jaar gelukki... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<b>Elk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug...

Soms verandert je leven in een fractie van een se... »
 
 
 
 
 

Puur Bonaire
Puur Bonaire
Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk budg... »
 
 
 
 
 

Odyssee reisgidsen
Odyssee reisgidsen
 »
 
 
 
 
 

Crush!
Crush!
Het dorp Zoutelande ligt aan de Zeeuwse kust, niet ver boven Vlissingen. De tieners Daan en Mikkie, broer en zus, verheugen zich op de zomervakantie die net ... »
 
 
 
 
 

#Crush
#Crush
Mikkie (14) en haar tweelingbroer Daan verheugen zich op de zomervakantie die net is aangebroken. Vooral Mikkie heeft iets om naar uit te kijken. Al een paar... »