Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een goede vrouw
Een goede vrouw
Meeslepend verhaal over een buitengewone vrouwIn april 1912 verandert het leven van de jonge NewYorkse Annabelle Worthington dramatisch haar vader en broer k... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven
Gabby, Billy, Izzie, Andy en Sean: vijf jonge mensen die samen zijn opgegroeid. Nu de risico's in hun leven groter worden, keren ze terug naar hun basis: de ... »
 
 
 
 
 

Palomino
Palomino
Samantha Taylor is shattered when her husband leaves her for another woman. Sheputs her advertising career on hold and seeks refuge at a friends Californiara... »
 
 
 
 
 

Het warme zuiden
Het warme zuiden
Advocate Alexa Hamilton is druk bezig met de berechting van een seriemoordenaar wanneer haar dochter een dreigbrief ontvangt – en er volgen er meer. Alexa w... »
 
 
 
 
 

Een Zonnestraal
Een Zonnestraal
Dat het leven van een rijk en beroemd persoon ook een schaduwkant kan hebben, beschrijft bestsellerauteur Danielle Steel op aangrijpende wijze in haar autobi... »
 
 
 
 
 

De ring van de hartstocht
De ring van de hartstocht
Duitsland, jaren dertig.De sfeer wordt steeds grimmiger met de groeiende macht van Hitler en de nazi's.Ook Ariana von Gotthard, dochter van rijke ouders, ont... »
 
 
 
 
 

Tweede kans
Tweede kans
Fiona Monaghan is hoofdredacteur van het zeer invloedrijke modetijdschrift Chic in New York.
Ze is dol op haar werk, ze leidt een zeer hectisch leven en voor... »
 
 
 
 
 

Trouw aan jezelf
Trouw aan jezelf
Actrice Carole Barber heeft een glansrijke filmcarrière. Na het overlijden van haar man besluit ze naar Parijs te gaan om zich te wijden aan het schrijven v... »
 
 
 
 
 

Hollywood Hotel
Hollywood Hotel
Tanya heeft een droombaan in Hollywood.Maar haar gezin lijd onder haar succes »