Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

(On)mogelijk
(On)mogelijk
 »
 
 
 
 
 

Prijs der liefde
Prijs der liefde
Bernie Fine is altijd van plan geweest na zijn studie leraar Russich te worden Maar een tijdelijk studentenbaantje bij het modeconcern Wolf wordt voor hem ee... »
 
 
 
 
 

Sprong in het diepe
Sprong in het diepe
Marie-Ange Hawkins groeit op in een prachtig oud Frans kasteel. Haar idyllische leventje komt tot een abrupt eind als ze op haar elfde haar ouders verliest. ... »
 
 
 
 
 

Als de cirkel rond is
Als de cirkel rond is
Als De Cirkel Rond Is »
 
 
 
 
 

Kinderzegen
Kinderzegen
Drie stellen treden op dezelfde dag in het huwelijk. Allemaal hebben ze dezelfde wens kinderen krijgen. Diana en Andrew Douglas willen niets liever dan metee... »
 
 
 
 
 

Het warme zuiden
Het warme zuiden
Advocate Alexa Hamilton is druk bezig met de berechting van een seriemoordenaar wanneer haar dochter een dreigbrief ontvangt - en er volgen er meer.Alexa wee... »
 
 
 
 
 

Een goede vrouw
Een goede vrouw
Meeslepend verhaal over een buitengewone vrouw<br/><br/>In april 1912 verandert het leven van de jonge New-Yorkse Annabelle Worthington dramatisch: haar vade... »
 
 
 
 
 

De verjaardag
De verjaardag
De beroemde televisiepersoonlijkheid Valerie Wyatt, haar collega Jack Adams en haar dochter April zijn toevallig op dezelfde dag jarig. Dit jaar is een mijlp... »
 
 
 
 
 

Een perfect leven
Een perfect leven
Het leven van tv-ster Blaise verandert totaal als haar blinde dochter vanwege een ernstige ziekte weer thuis komt wonen. En dat is nog maar het begin van een... »
 
 
 
 
 

Erfenis
Erfenis
 »