Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Kroonprinses
De Kroonprinses
Christianna is een moderne jonge vrouw als ieder ander met als verschil dat zij kroonprinses is van een Europees vorstendom. Haar toekomst lijkt dan ook uitg... »
 
 
 
 
 

Toevallige helden
Toevallige helden
In Toevallige helden van Danielle Steel vindt beveiligingsagente Bernice Adams in het vliegtuig, op een routinevlucht van New York naar San Francisco, een an... »
 
 
 
 
 

Het warme zuiden
Het warme zuiden
 »
 
 
 
 
 

Omnibus Verleiding, Liefde
Omnibus Verleiding, Liefde
Een omnibus met twee prachtige verhalen van Danielle Steel: Verleiding en LiefdeVerleidingParis Armstrong is verbijsterd wanneer haar echtgenoot aankondigt d... »
 
 
 
 
 

Mijn Russische oma, Het geschenk, Zonsondergang in St Tropez
Mijn Russische oma, Het geschenk, Zonsondergang in St Tropez
Drie romans in één band, van de geliefde schrijfster Danielle Steel. <p>'Een smulboek van formaat.' Yes <p>Mijn Russische oma Op 17-jarige leeftijd is Dani... »
 
 
 
 
 

Familieband
Familieband
Annie Ferguson is een succesvol architect, heeft een mooi huis en een lieve vriend. Maar dan krijgt ze een telefoontje dat haar leven op z'n kop zet: haar zu... »
 
 
 
 
 

Liefde
Liefde
Het zorgeloze leven van de jonge, mooie en levenslustige Bettina Daniels is in klap voorbij wanneer haar vader, een bekend schrijver, plotseling overlijdt.... »
 
 
 
 
 

Door liefde gedreven
Door liefde gedreven
Zomer 1939 - De hele wereld beleeft angstige dagen onder dreiging van oorlog en geweld. Wanneer Liane De Villiers en Nick Burnham elkaar ontmoeten aan boord ... »
 
 
 
 
 

Hartslag
Hartslag
Bill Thigpen is als succesvolle soapschrijver beroemd in Hollywood. Hoewel de scheiding van zijn vrouw en zijn twee zonen hem nog regelmatig pijn doet, is hi... »