Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hartslag
Hartslag
Bill Thigpen is als succesvolle soapschrijver beroemd in Hollywood. Hoewel de scheiding van zijn vrouw en zijn twee zonen hem nog regelmatig pijn doet, is hi... »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis
Wat doet Sarah met haar onverwachte erfenis?Sarah Anderson is een succesvolle advocaat, maar haar leven heeft geen glans. Een onverwachte erfenis van een cli... »
 
 
 
 
 

Veranderingen
Veranderingen
Ze slaakte een nieuwe diepe zucht, en vroeg zich af of hij dacht dat ze harteloos was. Maar zo zat de wereld van het nieuws soms nou eenmaal in elkaar.<br/><... »
 
 
 
 
 

Pluk de dag
Pluk de dag
In Pluk de dag, de nieuwe roman van Danielle Steel, verandert het leven van toegewijde huisvrouw en moeder Stephanie Adams drastisch als haar 52-jarige man p... »
 
 
 
 
 

Elke dag is er een
Elke dag is er een
 »
 
 
 
 
 

Het geschenk
Het geschenk
 »
 
 
 
 
 

Zonsondergang in St. Tropez
Zonsondergang in St. Tropez
Drie bevriende echtparen - Diana en Eric Morrison, Pascale en John Donally en Anne en Robert Smith - brengen al jaren oudejaarsavond met elkaar door. Dit kee... »
 
 
 
 
 

De bruidsjurk
De bruidsjurk
In 1929 trouwt de Amerikaanse socialite Eleanor Deveraux met de schatrijke bankier Alexander Allen. Ze heeft haar bruidsjurk speciaal in Parijs laten maken e... »