Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zussen
Zussen
 »
 
 
 
 
 

De belofte
De belofte
 »
 
 
 
 
 

De spionne
De spionne
In De spionne van Danielle Steel volgen we het verhaal van Alexandra Wickham. Het is 1939, Groot-BrittanniĆ« is in oorlog. De beeldschone Alexandra, voorbest... »
 
 
 
 
 

Een nieuw leven
Een nieuw leven
<p>Het perfecte leven van Sydney Wells stort in wanneer haar man plotseling overlijdt en hij haar niets blijkt na te laten. Ze moet haar huis uit en staat me... »
 
 
 
 
 

Verleiding
Verleiding
VerleidingParis Armstrong is verbijsterd wanneer haar echtgenoot aankondigt dat hij wil scheiden. Na een zware periode van ongeloof en verdriet beseft Paris ... »
 
 
 
 
 

Een goede vrouw
Een goede vrouw
 »
 
 
 
 
 

Erfenis
Erfenis
Wanneer Brigitte Nicholson haar baan verliest en haar vriend het uitmaakt, zoekt ze haar toevlucht bij haar moeder in New York. Die is op dat moment bezig me... »
 
 
 
 
 

De butler
De butler
Danielle Steel. Wegdromen met een verhaal dat je raakt. Wanneer Joachim samen met zijn moeder van Buenos Aires naar Parijs verhuist, blijft zijn tweelingbroe... »
 
 
 
 
 

De bruidsjurk
De bruidsjurk
In 1929 trouwt de Amerikaanse socialite Eleanor Deveraux met de schatrijke bankier Alexander Allen. Ze heeft haar bruidsjurk speciaal in Parijs laten maken e... »
 
 
 
 
 

Familiealbum
Familiealbum
Actrice Faye staat aan de absolute top in Hollywood, maar daarnaast is ze ook de moeder van vijf kinderen. Als haar man al hun geld erdoorheen jaagt, zal Fay... »