Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Love you, miss you
Love you, miss you
 »
 
 
 
 
 

Sasha trilogie
Sasha trilogie
Drie dagboeken van Sasha Lasonder nu bij elkaar in één band! De Sasha-trilogie bevat de titels: De vreselijke verhuizing, Zoenen met een beugel en Chaos in... »
 
 
 
 
 

Kampioen 2.0
Kampioen 2.0
Tien jaar na de eerste druk van Kampioen verschijnt Kampioen 2.0. In dit boek werken auteur Corien Oranje en topsporter Olivier van de Voort samen als schrij... »
 
 
 
 
 

Oer
Oer
Oer begint met een fascinerende hervertelling van het scheppingsverhaal. Proton, een minuscuul deeltje dat vlak na de oerknal ontstaat en door de ruimte vlie... »
 
 
 
 
 

Scoren in blessuretijd
Scoren in blessuretijd
Matteo is toegelaten tot de voetbalschool van Feniks. Zijn opa, zelf oud-voetballer, is zijn grootste fan. Matteo nodigt zijn opa uit voor de belangrijke wed... »
 
 
 
 
 

gooi juf in zee!
gooi juf in zee!
Kas treft het: zijn tand is eruit en nu mag hij met de hele klas een dagje zeilen op 'Het Zeepaard', de boot van Peer. Maar als de wind wegvalt, blijft de bo... »
 
 
 
 
 

Afspraak in Portugal
Afspraak in Portugal
Leo is ernstig ziek, maar hij weigert elke behandeling. Zijn vrouw is net overleden, en hij wil maar één ding: op reis. Hij gaat naar Portugal, waar hij oo... »
 
 
 
 
 

Sagorups en zoute drop
Sagorups en zoute drop
Jesse vindt het helemaal niet leuk om te verhuizen naar Boma, een dorpje in het binnenland van Papoea. Maar zijn vader gaat er werken, en dus moet hij wel me... »