Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oer
Oer
Oer begint met een fascinerende hervertelling van het scheppingsverhaal. Proton, een minuscuul deeltje dat vlak na de oerknal ontstaat en door de ruimte vlie... »
 
 
 
 
 

Laat juf met rust!
Laat juf met rust!
Er vliegt ineens een bij door de klas. Juf Fiep vangt hem en brengt hem samen met haar klas naar het schoolplein. Daar ontdekken de kinderen een nest in de b... »
 
 
 
 
 

Karaktervorming
Karaktervorming
Bas educatie koppelt het leerzame aan het leuke! De 5 prentenboeken in deze cassette zijn niet alleen erg leuk om voor te lezen of samen te ezen, maar ze ve... »
 
 
 
 
 

Voetbalschoenen met plakband
Voetbalschoenen met plakband
Matteo wil op voetbal, maar zijn ouders vinden voetbal helemaal niks. Hij kan beter op ballet. Of op vioolles. Samen met zijn vrienden bedenkt Matteo een man... »
 
 
 
 
 

Superridder!
Superridder!
Superridder! »
 
 
 
 
 

De steen is weg
De steen is weg
Maar wat is dat? De grote steen!<br/>De steen is er niet meer!<br/>Alleen de doeken zijn er nog.<br/>O nee. Waar is de Heer?<br/><br/>Jezus wordt gevangen ge... »
 
 
 
 
 

Kom je met me spelen?
Kom je met me spelen?
‘Ik ben te klein,’ zucht Mus.‘Ik ben te kaal.Ik heb geen bril. Ik ben niet groot.Ik ben niet wit.Ik ben niet groen met blauw en rood.Ik heb alleen een rar... »
 
 
 
 
 

Bas op avontuur
Bas op avontuur
Bas krijgt een verhuisdoos van papa. Leuk! Hij tovert de doos om tot trein, boot, restaurant, brandweerwagen en raket. Wat een avonturen beleeft Bas.<br/><br... »
 
 
 
 
 

Tropisch complot
Tropisch complot
Midi-thrillers zijn boeken voor jongeren tot ongeveer 17 jaar volspanning, avontuur en met de nodige psychologische diepgang.Tropisch complot is de derde mid... »