Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Keltische Rijk
Het Keltische Rijk
NUMA-directeur Dirk Pitt raakt betrokken bij een internationaal mysterie dat alles en iedereen in zijn omgeving zal bedreigen. Pitt reist af naar Schotland, ... »
 
 
 
 
 

Storm in Havana
Storm in Havana
<p>EEN KNALLEND AVONTUUR VAN BIJNA VIERHONDERD PAGINA'S LANG: DIRK PITT IS TERUG!

Alarm op de Caribische zee! Dirk Pitt maakt jacht op een bende schurken di... »
 
 
 
 
 

Grenzeloze hebzucht
Grenzeloze hebzucht
Nadat een explosie in de Golf van Mexico drie booreilanden vernietigt, wordt Kurt Austin ingeschakeld om te onderzoeken wat er is misgegaan. Het NUMA-team on... »
 
 
 
 
 

Heilige steen
Heilige steen
Verbijsterende spanning en adembenemende actie
In het onherbergzame Groenland heeft de jonge wetenschapper John Ackerman een voorwerp opgegraven dat al een m... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de Farao
Het geheim van de Farao
Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk - machtig en groot als dat van de farao's - wil stichten. Daarvoor h... »
 
 
 
 
 

De spion
De spion
Het is 1908, de internationale spanningen lopen hoog op en een wereldoorlog lijkt onvermijdelijk. Isaac Bell, gerenommeerd privédetective, komt een uiterst ... »
 
 
 
 
 

De race
De race
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!</p><p>Het is het jaar 1899. Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan... »
 
 
 
 
 

Wassende maan
Wassende maan
In het jaar 367 na Christus ontsnapt een Romeinse galei met een bijzondere vracht op het nippertje aan piraten. In 1916 explodeert een Engels oorlogsschip op... »
 
 
 
 
 

Dodelijke lading
Dodelijke lading
 »
 
 
 
 
 

Schokgolf
Schokgolf
<p>Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding va... »