Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De BFF's gaan helemaal los
De BFF's gaan helemaal los
BFF’s? Jessica heeft er massa’s. In alle maten en gewichten. Heetgebakerde en zwijgzame BFF’s, BFF’s uit haar kindertijd, van op school, van bij de ... »
 
 
 
 
 

Wat een plaatje!
Wat een plaatje!
Operatie ‘opruimen’ gaat van start bij de Sisters! De ouders van Wendy en Marine hebben hen gevraagd om hun spullen te sorteren en op te ruimen, voordat ... »
 
 
 
 
 

Jump
Jump
Jump is hét maandelijkse stripblad voor jongens én meisjes met 48 pagina’s vol met de beste strips w.o. Suske & Wiske, Boes en de titelstrip Jump, een un... »
 
 
 
 
 

Kathy's Kat
Kathy's Kat
 »
 
 
 
 
 

Een gezellige bende
Een gezellige bende
Wendy is mijn grote sister. En dus ben ik de jongste. Mocht ik de keuze hebben gekregen, dan was ik liever de oudste geweest. Al was het maar om ook een klei... »
 
 
 
 
 

Insecten - Deel 4
Insecten - Deel 4
Professor Gobelijn is alweer volop aan het experimenteren. Hij zoekt koortsachtig naar een middel om meer ruimte te creëren op onze overbevolkte planeet. Bo... »
 
 
 
 
 

Een zoo vol verdwenen dieren
Een zoo vol verdwenen dieren
De enige plek waar je unieke dieren kan ontdekken, en dieren die we jammer genoeg nooit meer zullen zien. In deze zeer bijzondere dierentuin krijgen bezoeker... »
 
 
 
 
 

Als ze maar gelukkig is!
Als ze maar gelukkig is!
Als Marine en grote zus Wendy samen zijn, dan hangt er binnen de kortste keren onweer in de lucht. In het beste geval blijft het bij enkele donderwolken, maa... »
 
 
 
 
 

Missie Middelkerke
Missie Middelkerke
Wat zou er eigenlijk geworden zijn van de straalvogel? Jommeke vraagt het zich af. Nadat het leger zijn neergestorte vliegtuig meenam om het te onderzoeken, ... »
 
 
 
 
 

Dolle hondenavonturen
Dolle hondenavonturen
De hond is onze beste vriend en toch weten we er niet veel over. Behalve dat ze pootjes kunnen geven, dat ze graag in onze luie fauteuil liggen, en dat ze do... »