Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Insecten
Insecten
Hoehoud je de verschillende insectenfamilies uit elkaar? Wist je dat sommigerupsen doen alsof ze een slang zijn om hun hachje te redden? En dat er vogelszijn... »
 
 
 
 
 

Kathy's Kat
Kathy's Kat
 »
 
 
 
 
 

Een zoo vol verdwenen dieren 1
Een zoo vol verdwenen dieren 1
De enige plek waar je unieke dieren kan ontdekken, endieren die we jammer genoeg nooit meer zullen zien. Deborah, eendierenarts-stagiaire die ervan droomt in... »
 
 
 
 
 

Kathy's kat
Kathy's kat
 »
 
 
 
 
 

Zoo vol verdwenen dieren
Zoo vol verdwenen dieren
De enige plek waar je deze unieke dieren kunt ontdekken, die we jammer genoeg nooit meer ergens anders zullen zien. In deze zeer bijzondere dierentuin waar j... »
 
 
 
 
 

Dolle hondenavonturen
Dolle hondenavonturen
Het leven is te kort om maar één hond te hebben. Honden zijn de dieren die het dichtst bij ons staan en toch weten we niet veel over hen, behalve dan dat z... »
 
 
 
 
 

Voetbalgek!
Voetbalgek!
De officiële strip voor de fans van grasgroene velden! Trek je voetbalschoenen aan, want Voetbalgek staat weer te trappelen om het terrein te betreden! (Gem... »
 
 
 
 
 

Wie is de allerbeste?
Wie is de allerbeste?
Grapjas, mopperaar of prettig gestoord... Welke soort vriendin ben jij? Mensen beseffen het niet, maar vriendinnen hebben is een fulltime job!Je moet antwoor... »
 
 
 
 
 

Voetbalgek!
Voetbalgek!
Trainer Marcel Vangool en zijn spelers zitten op hete kolen. Ze hebben er alles voor over om hun nationale elf naar de overwinning in Brazilië te stuwen. Ma... »