Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kilometers cola en knetterende ruzie
Kilometers cola en knetterende ruzie
Boris speelt supergoed saxofoon. Hij stort zich helemaal op zijn muziek. Zo kan hij zijn problemen een beetje vergeten. Als de band een zangeres nodig heeft,... »
 
 
 
 
 

Moederskind
Moederskind
Moederkruid, Dochter van Eva en De toegift, het autobiografische drieluik van succesauteur Carry Slee, zijn nu eindelijk in één band verkrijgbaar. Van deze... »
 
 
 
 
 

YOUR CHOICE lover of loser
YOUR CHOICE lover of loser
Eva heeft problemen met haar stiefvader, die ze maar een engerd vindt. Haar moeder wil niet naar haar luisteren en haar beste vriendin Julia heeft het te dru... »
 
 
 
 
 

Your choice Hot or not
Your choice Hot or not
Coco wil naast breaken met haar breakdancegroep niets liever dan model worden. Als haar beste vriend en break-maatje Joel haar opgeeft voor een modellenwe... »
 
 
 
 
 

Confetti conflict
Confetti conflict
Mark woont sinds de dood van zijn moeder alleen met zijn vader. Jasmijn is zijn beste vriendin, maar als hij ontdekt dat zijn vader homoseksueel is, kan hij ... »
 
 
 
 
 

Vervalst set 25 ex.
Vervalst set 25 ex.
Het verhaal gaat over vier kinderen uit groep acht die vlak voor hun Cito-toets zitten. Deze is bepalend of ze samen naar diezelfde leuke school voor voortg... »
 
 
 
 
 

Radeloos
Radeloos
Wanneer zijn vader overlijdt, heeft Paco nergens meer zin in. Zijn klasgenote Yara vindt zichzelf dik en lelijk en hongert zich uit. Vanaf ca. 12 jaar »
 
 
 
 
 

100% Timboektoe
100% Timboektoe
De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld is gestolen. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken behoorlijk als Romeo... »
 
 
 
 
 

Kappen!
Kappen!
 »
 
 
 
 
 

Timboektoe rules!
Timboektoe rules!
<p>Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen.... »