Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

LaatsteVlog
LaatsteVlog
<p>Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gi... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt!
Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een ochtend krijgen ze van de rector ... »
 
 
 
 
 

Ooggetuigen
Ooggetuigen
Olga, Frank, Peter, Victor, Nicole - vijf gewone mensen met gewone, rustige leventjes. Althans, ogenschijnlijk. Want achter de vitrages van de keurigheid zin... »
 
 
 
 
 

Juf Braaksel en de woeste achtervolging
Juf Braaksel en de woeste achtervolging
<p>Groep zeven is superblij dat de valse juf Braaksel spoorloos is. Alleen Lucas weet dat ze misschien niet voorgoed van haar af zijn. Tot zijn schrik komt h... »
 
 
 
 
 

Dat heb ik weer!
Dat heb ik weer!
Britt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk... »
 
 
 
 
 

Afblijven
Afblijven
<p>Als er plotseling iets verschrikkelijks gebeurt met zijn vader, staat Paco's leven op zijn kop. Vooral omdat hij denkt dat het zijn schuld is. Paco klust ... »
 
 
 
 
 

Markies Kattenpies
Markies Kattenpies
<p>Tigo vindt Freek, de nieuwe vriend van zijn moeder, maar stom. Want Freek heeft zo'n hekel aan dieren dat Tigo hem stiekem Markies Kattenpies noemt. Zelfs... »
 
 
 
 
 

Kilometers cola en knetterende ruzie
Kilometers cola en knetterende ruzie
Boris speelt keigoed saxofoon en schrijft de gaafste liedjes. Die speelt hij met zijn vrienden in een bandje. Boris stort zich helemaal op zijn muziek, zo ka... »
 
 
 
 
 

Het grote Carry Slee voorleesboek
Het grote Carry Slee voorleesboek
Carry Slee debuteerde twintig jaar geleden met De klas van Rik en Roosje. Dagmar Stam maakte er de vrolijke illustraties bij. De jaren daarna volgden<br/>nog... »
 
 
 
 
 

Wiebelbiebeltanden
Wiebelbiebeltanden
<p>De kinderen van De Grote Beer groep 2
Wiebelbiebeltanden
De vakantie is voorbij, de deuren van basisschool De Grote Beer gaan weer open, Daan, Kim, Frank,... »