Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Timboektoe
Timboektoe
Als Isa en haar oudere broer Kars noodgedwongen moeten verhuizen omdat hun ouders een camping in Frankrijk hebben gekocht, stort hun wereld in. Isa heeft net... »
 
 
 
 
 

De toegift
De toegift
In De toegift beschrijft Carry Slee op indringende wijze de liefde tussen een jonge vrouw en haar twee geliefden. Ze zijn met elkaar verbonden door de pijn d... »
 
 
 
 
 

Verdacht
Verdacht
<p>Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.
Voor school filmen ze in een buurt waar toeval... »
 
 
 
 
 

Kappen!
Kappen!
Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkr... »
 
 
 
 
 

Schrei in der Stille
Schrei in der Stille
 »
 
 
 
 
 

Juf Braaksel en de woeste achtervolging
Juf Braaksel en de woeste achtervolging
<p>Groep zeven is superblij dat de valse juf Braaksel spoorloos is. Alleen Lucas weet dat ze misschien niet voorgoed van haar af zijn. Tot zijn schrik komt h... »
 
 
 
 
 

Dat heb ik weer!
Dat heb ik weer!
Britt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk... »
 
 
 
 
 

Juf Braaksel en het meesterbrein
Juf Braaksel en het meesterbrein
<p>Juf Brakel is onterecht verkozen tot liefste juf van de provincie en daar is groep 6 niet blij mee! Lotte en Thijs zijn vastbesloten om een plan te bedenk... »
 
 
 
 
 

Meester Paardenpoep
Meester Paardenpoep
<p>Abdoul heeft helemaal geen zin om met Pleun mee te gaan naar de manege. Hij vindt dat paardengedoe maar stom, echt iets voor meiden. Maar als blijkt dat B... »
 
 
 
 
 

Hieperdepiep
Hieperdepiep
<p>Een vrolijk voorleesverhaal over de jarige tweeling Iris en Michiel!
Iris en Michiel zijn bijna jarig en vinden dat heel spannend.
Ze maken uitnodigingen ... »