Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Joël
Joël
Luna, Eva, Nathalie en Fleur zijn vriendinnen en wonen in hetzelfde studentenhuis. Op een dag voltrekt zich een afschuwelijk drama: Luna valt uit het raam va... »
 
 
 
 
 

Superromantisch liefdesboek van Britt en Masja
Superromantisch liefdesboek van Britt en Masja
Ben jij weleens in love geweest? Of ben je nu in love? Dan is dit boek echt iets voor jou! Het staat vol liefdestestjes, de beste versiermoves, do's & don'ts... »
 
 
 
 
 

Verdacht
Verdacht
<p>Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.
Voor school filmen ze in een buurt waar toeval... »
 
 
 
 
 

We zijn er bijna!
We zijn er bijna!
Bij Iris en Michiel staat het huis op zijn kop. Overal liggen boodschappen, tassen en stapeltjes kleren. Mamma loopt met lijstjes rond en pappa blijft heen e... »
 
 
 
 
 

Boom is boos
Boom is boos
Leren lezen is oefenen oefenen en nog eens oefenen. Als je eenmaal op school begonnen bent met leren lezen wil je niets liever dan thuis verder lezen. Voor d... »
 
 
 
 
 

Dokter Speur
Dokter Speur
Leren lezen is heel veel oefenen. Voor enthousiaste jonge lezers, maar ook voor kinderen die de extra oefening goed kunnen gebruiken, is Leren lezen met Carr... »
 
 
 
 
 

Bikkels
Bikkels
CARRY Bikkels SLEE
De eigenaar van het snoepwinkeltje bij school discrimineert Murat. Zijn vrienden Dorus, Jennifer en Katja zijn woedend en bedenken een act... »
 
 
 
 
 

Razend
Razend
<p><i>Sven bekijkt zijn wenkbrauw. Gelukkig is die al iets minder dik dan gisteren. Hij wist wel dat zijn vader kwaad zou worden als hij hoorde dat hij met z... »