Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Brainwash
Brainwash
<p>Op de dag dat Naomi bij haar zus Elise intrekt, ontmoet ze Jelle,
voor wie ze als een blok valt. Gelukkig komt de liefde van twee
kanten, want het is voor... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt!
Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niets van te zeggen. D... »
 
 
 
 
 

Bangkok boy
Bangkok boy
De negentienjarige Bo begrijpt er helemaal niets van als haar vriend Joep ineens een punt achter hun relatie zet. Als haar ergste woede is gezakt, vraagt ze ... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt!
<p>Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet
er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een
ochtend krijgen ze van de rector t... »
 
 
 
 
 

Verdriet met mayonaise
Verdriet met mayonaise
Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met het meerijden. Maar even later schrikt ze heel erg. Ha... »
 
 
 
 
 

Pijnstillers
Pijnstillers
<p>Casper woont alleen met zijn moeder, zijn vader heeft hij nooit gekend. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst piano. Wanneer hij wordt gekozen om piani... »
 
 
 
 
 

Spijt
Spijt
Afgelopen zomer was Spijt! te zien in de bioscoop.<br/>De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Carry Slee, die al bij verschijnen ruim zeventi... »
 
 
 
 
 

Kappen!
Kappen!
Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een bende, die zich aan geweld schuldig maakt... »
 
 
 
 
 

Razend
Razend
Sven is niet gelukkig thuis. Zijn vader trekt Svens broer Lennart voor. Die wint zwemwedstrijden en doet alles wat zijn vader wil. Maar Sven krijgt steed... »
 
 
 
 
 

Paniek
Paniek
Sasja voelt zich niet meer veilig thuis, nu de vriend van haar moeder en zijn zoon Felix bij hen zijn komen wonen. Felix valt Sasja lastig, maar ze durft het... »