Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een<br/>jong mei... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica's moeder: waarom heeft zij al die j... »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar... »
 
 
 
 
 

Box
Box
<p>Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute mo... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 5
Cultus: Deel 5
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

The Preacher
The Preacher
 »
 
 
 
 
 

La princesa de Hielo
La princesa de Hielo
Misterio Y Secretos Familiares En Una Emocionante Novela De Suspense »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »