Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gerrit
Gerrit
Hommage aan een vriendschap die veel te vroeg eindigde

Eind 2015 overleed Gerrit, de oudste vriend van Bram Bakker, aan de spierziekte ALS. Hij werd slecht... »
 
 
 
 
 

Te zot voor woorden
Te zot voor woorden
Te gek om los te lopen, het eerste boek van psychiater Bram Bakker, sloeg op meerdere fronten in als een bom. De frisse, kritische blik van de schrijver en d... »
 
 
 
 
 

New York New York
New York New York
Een weergaloos marathonverslag van Nederlands meest sportieve psychiater.<br/><br/>Bram Bakker beschrijft op originele en voor lopers herkenbare wijze de per... »
 
 
 
 
 

Blijf beter!
Blijf beter!
De gezondheidszorg verkeert in zwaar weer. De consument wil gebruik maken van alle mogelijkheden in de zorg, liefst ook nog op kosten van een zorgverzekeraar... »
 
 
 
 
 

Ultra
Ultra
Hét hardloopboek voor iedereen met een lange adem

Het lijkt bijna een wet bij hardlopers: hoe ouder, hoe verder. Zou dat zijn omdat ze trager en bedachtzam... »
 
 
 
 
 

Fun for Flutes
Fun for Flutes
 »
 
 
 
 
 

Piet Mondriaan
Piet Mondriaan
 »
 
 
 
 
 

Mateloos
Mateloos
Verslaving is een beladen term, voor een ernstige ziekte. Het gaat daarbij niet enkel om het onvermogen om genotsmiddelen als alcohol en drugs gedoseerd te g... »
 
 
 
 
 

Verademing
Verademing
Dé bestseller over ademhaling, meer dan 50.000 exemplaren verkocht!Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en verbruiken daarmee onnodig veel... »
 
 
 
 
 

Over seks gesproken
Over seks gesproken
In Over seks gesproken zoekt Bram Bakker naar antwoorden op vragen over seks die bij velen leven: Is porno schadelijk? Bestaat seksverslaving? Wat is normaal... »