Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Runningtherapie
Runningtherapie
Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om regelmatig hard te lopen. Het biedt compensatie voor het werk dat ze de hele dag met hun hoofd doen, en he... »
 
 
 
 
 

De dokter als patiënt
De dokter als patiënt
Bram Bakker is 54 jaar en volop in de weer met een leven als psychiater en publicist van onder meer kritische stukken over zijn vak. Zijn leven is ook daarna... »
 
 
 
 
 

De halve van Egmond
De halve van Egmond
Achter het succes van De halve van Egmond zit meer dan de door velen gedeelde fascinatie voor het hardlopen. Bram Bakker schreef een boek dat niet alleen raa... »
 
 
 
 
 

Sporten voor beginners
Sporten voor beginners
Bewegen is goed, maar de meeste mensen bewegen niet, te weinig of verkeerd. Hoe komt dat? En wanneer beweeg je genoeg? Goed bewegen geeft energie en het onts... »
 
 
 
 
 

Oud zeer
Oud zeer
Als voormalig 'cowboy in de psychiatrie' (de Volkskrant) blikt Bram Bakker in Oud zeer terug op zijn eigen verleden en de oude en niet verwerkte pijn die dit... »
 
 
 
 
 

Cyclingtherapie
Cyclingtherapie
Cyclingtherapie »
 
 
 
 
 

Verademing
Verademing
Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je... »
 
 
 
 
 

Beleggen na de hype
Beleggen na de hype
terug naar zelf beleggen »