Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

New York, New York
New York, New York
Nadat hij al vele marathons op vaderlandse bodem had volbracht, vertrok Bram Bakker eind 2006 naar de Verenigde Staten om voor het eerst deel te nemen aan de... »
 
 
 
 
 

Runningtherapie
Runningtherapie
Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om regelmatig hard te lopen. Het biedt compensatie voor het werk dat ze de hele dag met hun hoofd doen, en he... »
 
 
 
 
 

(Markt) onderzoek
(Markt) onderzoek
Marktonderzoek basis en verdieping behandelt de verschillende methoden en technieken die bij goed marktonderzoeken worden toegepast. Het is een basisboek dat... »
 
 
 
 
 

Verademing
Verademing
De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademhalen. Zonder een fysieke inspanning is... »
 
 
 
 
 

Mateloos
Mateloos
 »
 
 
 
 
 

De halve van Egmond
De halve van Egmond
Achter het succes van De halve van Egmond zit meer dan de door velen gedeelde fascinatie voor het hardlopen. Bram Bakker schreef een boek dat niet alleen raa... »
 
 
 
 
 

De dokter als patiënt
De dokter als patiënt
Bram Bakker is 54 jaar en volop in de weer met een leven als psychiater en publicist van onder meer kritische stukken over zijn vak. Zijn leven is ook daarna... »
 
 
 
 
 

Loden last
Loden last
 »
 
 
 
 
 

Fun for Flutes
Fun for Flutes
 »