Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Amsterdam and its Ring of Canals
Amsterdam and its Ring of Canals
Amsterdam en de grachtengordel De grachtengordel is een... »
 
 
 
 
 

Over seks gesproken
Over seks gesproken
In Over seks gesproken zoekt Bram Bakker naar antwoorden op vragen over seks die bij velen leven: Is porno schadelijk? Bestaat seksverslaving? Wat is normaal... »
 
 
 
 
 

Gevoelige zielen
Gevoelige zielen
Bram Bakker hoeft zich nu hij geen medisch specialist meer is niet langer aan behandelprotocollen en bureaucratische procedures te houden en durft zich te la... »
 
 
 
 
 

Loden last
Loden last
Wat gebeurt er ná een zelfmoord? Dan komen voor de nabestaanden de vragen: hadden ze dit kunnen zien aankomen, hadden ze het kunnen voorkomen? Bram Hulzebos... »
 
 
 
 
 

Blijf beter!
Blijf beter!
Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen en heeft in diverse GGZ-instellingen uitgebreide ervarin... »
 
 
 
 
 

Beleggen na de hype
Beleggen na de hype
terug naar zelf beleggen »
 
 
 
 
 

Gevoelsarm
Gevoelsarm
‘De cowboy in de psychiatrie’ (de Volkskrant) wil geen psychiater meer zijn. Waarom verbreekt hij zijn haat-liefde verhouding met het vak en al zijn coll... »
 
 
 
 
 

Te gek om los te lopen
Te gek om los te lopen
Nieuwe editie van Bram Bakkers bestseller over oeverloze bureaucratie in therapieland, de effectiviteit van psychofarmaca en de gevaren van een teveel aan th... »