Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geluk uit een potje
Geluk uit een potje
Het aantal gebruikers van ‘gelukspillen’ neemt nog altijd toe. Kalmeringstabletten, slaappillen, stemmingsstabilisatoren, ADHD-medicatie en antidepressiv... »
 
 
 
 
 

De dwarse psychiater
De dwarse psychiater
Bram Bakker (1963) kan gezien worden als een van de meest kritische en uitgesproken psychiaters die er is. Hij baarde opzien met Te gek om los te lopen en Te... »
 
 
 
 
 

Gevoelige zielen
Gevoelige zielen
Sinds een paar jaar is Bram Bakker geen medisch specialist meer. Hij hoeft zich in zijn werk met mensen niet meer te laten leiden door bureaucratische proced... »
 
 
 
 
 

Verademing
Verademing
 »
 
 
 
 
 

Als manana geen morgen meer is
Als manana geen morgen meer is
Voorafgaand aan de bekerwedstrijd ADO Den Haag. Jong Heerenveen heeft Tweede Kamerlid Pierre Heijnen (PvdA) op 1 november het eerste exemplaar in ontvangst g... »
 
 
 
 
 

Vrijbewijs
Vrijbewijs
VRIJbeWIJS is een boek waarin de seksuele opvoeding van kinderen aan alle kanten wordt belicht: de rol die je hebt als opvoeder, je eigen jeugdervaringen, de... »
 
 
 
 
 

Ultra
Ultra
Hét hardloopboek voor iedereen met een lange adem

Het lijkt bijna een wet bij hardlopers: hoe ouder, hoe verder. Zou dat zijn omdat ze trager en bedachtzam... »
 
 
 
 
 

Over seks gesproken
Over seks gesproken
In Over seks gesproken zoekt Bram Bakker naar antwoorden op vragen over seks die bij velen leven: Is porno schadelijk? Bestaat seksverslaving? Wat is normaal... »