Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dagboek van een overval
Dagboek van een overval
Chris en Jorieke gaan met hun ouders kamperen op de familiecamping 'Hericks'. Hun opa beheert de camping, en het spreekt vanzelf dat er meer familie de tente... »
 
 
 
 
 

Wraak van de wolf
Wraak van de wolf
Als Jerome (17) met zijn vader onderweg is naar huis, na een gezellig weekend in Duitsland, krijgen ze een vreselijk ongeluk. De auto raakt te water en Jerom... »
 
 
 
 
 

Noodlanding
Noodlanding
Het begint op de eerste dag van de kerst vakantie. Sportleraar Arie de Jager is lekker vroeg opgestaan om een flink eind te gaan joggen. Dan wordt er plotsel... »
 
 
 
 
 

Daniël in de leeuwenkuil
Daniël in de leeuwenkuil
Koning Darius heeft veel belangrijke ministers. De belangrijkste is Daniël. De andere ministers zijn jaloers op Daniël. Daarom bedenken ze een gemeen plan.... »
 
 
 
 
 

Opgejaagd
Opgejaagd
Op de eerste dag van de kerstvakantie hoort sportleraar Arie de Jager zijn voordeurbel.Op de stoep staat een voor hem onbekende man die juist veel van hem bl... »
 
 
 
 
 

De ontmaskering van de fietsenvernieler
De ontmaskering van de fietsenvernieler
De Ontmaskering Van De Fietsenvernieler »
 
 
 
 
 

Megadeal in Münster
Megadeal in Münster
Als de vader van Steven en Kirsten gevraagd wordt om een oude akte uit Münster weer leesbaar te maken, lijkt dit een routineklusje. Maar waarom wordt er ver... »