Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opgejaagd
Opgejaagd
Op de eerste dag van de kerstvakantie hoort sportleraar Arie de Jager zijn voordeurbel.Op de stoep staat een voor hem onbekende man die juist veel van hem bl... »
 
 
 
 
 

Wraak van de wolf
Wraak van de wolf
Als Jerome (17) met zijn vader onderweg is naar huis, na een gezellig weekend in Duitsland, krijgen ze een vreselijk ongeluk. De auto raakt te water en Jerom... »
 
 
 
 
 

Actie verloren vrijheidserie
Actie verloren vrijheidserie
Ontvoerd Ontsnapt Ontdekt Set 3 Ex »
 
 
 
 
 

Megadeal in Münster
Megadeal in Münster
Als de vader van Steven en Kirsten gevraagd wordt om een oude akte uit Münster weer leesbaar te maken, lijkt dit een routineklusje. Maar waarom wordt er ver... »
 
 
 
 
 

De superslimme dommedievenval
De superslimme dommedievenval
Koos en Iris zijn helemaal gek van het schatzoekspel geocache. Als ze op een dag de schat vinden bij mevrouw Martha Knol, horen ze dat zij is bestolen door a... »
 
 
 
 
 

Zilverroof in Zadar
Zilverroof in Zadar
Vader Simons krijgt een geweldige fotoklus in Zadar, Kroatië. Hij mag foto's maken van een fantastische goud- en zilverschat die daar tentoongesteld gaat wo... »
 
 
 
 
 

Chris en Jorieke
Chris en Jorieke
Twee verhalen over de speurderstweeling Chris en Jorieke. De vader van Chris en Jorieke koopt een Indonesisch houtsnijwerk dat snel daarna wordt gestolen en ... »