Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dagboek van een overval
Dagboek van een overval
Chris en Jorieke gaan met hun ouders kamperen op de familiecamping 'Hericks'. Hun opa beheert de camping, en het spreekt vanzelf dat er meer familie de tente... »
 
 
 
 
 

Rovers op de rommelmarkt
Rovers op de rommelmarkt
Iris en Koos gaan op Koninginnedag met Koos’ vader mee naar de rommelmarkt in Surhuisterveen. Papa staat daar met zijn boekenkraam. Iris verbaast zich er ov... »
 
 
 
 
 

Operatie Mozes
Operatie Mozes
In dit deel uit de serie over de Mossad gaat het over de evacuatie van Ethiopische Joden.Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig en tachtig van de vo... »
 
 
 
 
 

De schat van sterke Tjerk
De schat van sterke Tjerk
Het detectivebureau van Koos en zijn buurmeisje Iris is uitgebreid met Kaper - de nieuwe hond van Iris. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe opdracht. Die k... »
 
 
 
 
 

Operatie Noa
Operatie Noa
Spectaiculaire acties van de Mossad Israël is een land met veel vijanden. Niet alleen een grote geheime dienst,maar ook een groot leger en veel wapens zij... »
 
 
 
 
 

Gegijzeld
Gegijzeld
 »
 
 
 
 
 

Chris en Jorieke
Chris en Jorieke
Een dubbeldik en dubbelspannend boek over de beroemde speurderstweeling Chris en Jorieke!Chris en Jorieke vieren vakantie in Limburg. Als ze een begraafplaat... »