Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op weg naar de bevrijding
Op weg naar de bevrijding
Dit waargebeurde verhaal over de Tweede Wereldoorlog vertelt over Douwe Albada, een jonge onderwijzer uit Gouda. Hoewel hij er niet op uit is, raakt hij betr... »
 
 
 
 
 

De Barbarossabunker
De Barbarossabunker
De vader van Steven en Kirsten Simons werkt als fotograaf. Zijn bedrijf heet Simons Spectrum. Als hem gevraagd wordt reclamefoto's te maken voor een hotel in... »
 
 
 
 
 

De nazitrein
De nazitrein
April 1945. Het derde rijk van Adolf Hitler staat op instorten. De Nazitop heeft inmiddels wel in de gaten dat ze de oorlog gaan verliezen. En dus halen ze d... »
 
 
 
 
 

Amateurspion in een heteluchtballon
Amateurspion in een heteluchtballon
Iris en Koos hebben een ballonvaart over het mooie Friese land gewonnen. Koos, altijd oplettend, luistert in de ballon een gesprek over onopgeloste diefstall... »
 
 
 
 
 

Operatie kerstboom
Operatie kerstboom
Sfeervolle leesverhalen rondom Kerst. Zowel geschikt om zelf te lezen in de midden- en bovenbouw als om voor te lezen op school, in de kerk of thuis. Voor ki... »
 
 
 
 
 

Mensenjacht op Mallorca
Mensenjacht op Mallorca
Steven en Kirsten Simons hebben meivakantie en gaan met hun ouders naar Mallorca. Baron Vandermole, inmiddels een goede bekende van de familie Simons, doet d... »