Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zestig
Zestig
Bart Chabot debuteerde met <i>Triggerhappy</i> (2013) pas op zijn negenenvijftigste als romanschrijver, maar in de veertig jaar die hieraan voorafgingen publ... »
 
 
 
 
 

De bril van Chabot
De bril van Chabot
Wie aan Chabot denkt, denkt aan beweging. Door zijn strenge, zwarte bril sprankelt een tomeloze energie en verbeelding, die behalve in zijn verhalen is vastg... »
 
 
 
 
 

Dracula's ontbijt
Dracula's ontbijt
'Chabot wil altijd meer uit de werkelijkheid halen dan er is, met een neiging tot griezelverhalen, zich verlustigend in moordenaars en zelfmoordenaars. Een s... »
 
 
 
 
 

Hartritme
Hartritme
Niet lang nadat Bart Chabot het ouderlijk huis heeft verlatenom in Leiden Nederlands te gaan studeren, leert hij HermanBrood kennen. Direct is er een wederzi... »
 
 
 
 
 

Triggerhappy
Triggerhappy
Frank Versteeghe leidt een druk en succesvol bestaan als chirurg. Met zijn tweede vrouw Nicole gaat hij vier weken op vakantie naar Frankrijk, maar echt onts... »
 
 
 
 
 

Broodje Halfom
Broodje Halfom
 »
 
 
 
 
 

Ooievaarsblues | Set 10x Boekenweek thema-uitgave 2024 poëziebundel
Ooievaarsblues | Set 10x Boekenweek thema-uitgave 2024 poëziebundel
Dit jaar geen essay maar een dichtbundel bij het Boekenweekthema Bij ons in de familie. Speciaal voor de Boekenweek kiest en bewerkt Bart Chabot zijn meest p... »
 
 
 
 
 

Brood
Brood
Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echthebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte hem jaren... »
 
 
 
 
 

Schiphol Blues
Schiphol Blues
In de nieuwe verhalenbundel van Bart Chabot volgen we het roerige leven van de auteur. Hilarisch hoogtepunt van Schiphol Blues is de novelle Cock Fart, waari... »
 
 
 
 
 

Hu.man Holidays / 10
Hu.man Holidays / 10
Hu.man Holidays #10 VakantieDoeboek<br/><br/>Jubileumnummer Hu.man Holidays. Hans Ubbink lanceert alweer de 10de editie van het VakantieDoeboek <br/><br/>Tie... »