Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bomvol zomerverhalen
Bomvol zomerverhalen
<i>Bomvol zomerverhalen 2014</i> neemt je mee van een heerlijk ontspannen spa in eigen land en de rustige meren in Zuid-Tirol naar de donkere pubs van het my... »
 
 
 
 
 

Greatest Hits 1
Greatest Hits 1
<i>Greatest Hits I</i> bevat een selectie van de gedichten die Chabot tussen 1945 en 2005 schreef.

'Bart Chabot probeert niet minder dan het heelal in fabel... »
 
 
 
 
 

Brood
Brood
Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echthebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte hem jaren... »
 
 
 
 
 

Elvistranen
Elvistranen
 »
 
 
 
 
 

Hosanna dagen
Hosanna dagen
Bart Chabot (1954) is dichter, romancier en de biograaf van Herman Brood. Hij begon zijn literaire carrière als dichter, en nog altijd is poëzie de vorm wa... »
 
 
 
 
 

De patatbalie
De patatbalie
Afgelopen seizoen volgde Bart Chabot de roerige verkiezingscampagne voor het tv-programma Pauw & Witteman. Hij ontwikkelde zich tot een van de meest spraakma... »
 
 
 
 
 

Ooievaarsblues | Set 10x Boekenweek thema-uitgave 2024 poëziebundel
Ooievaarsblues | Set 10x Boekenweek thema-uitgave 2024 poëziebundel
Dit jaar geen essay maar een dichtbundel bij het Boekenweekthema Bij ons in de familie. Speciaal voor de Boekenweek kiest en bewerkt Bart Chabot zijn meest p... »
 
 
 
 
 

FC Dood
FC Dood
Bart Chabot is een fenomeen. ledereen weet dat. Veel minder mensen weten dat Chabot ook een geweldige schrijver is, iemand die de diepste krochten van de men... »
 
 
 
 
 

Schiphol Blues
Schiphol Blues
In de nieuwe verhalenbundel van Bart Chabot volgen we het roerige leven van de auteur. Hilarisch hoogtepunt van Schiphol Blues is de novelle Cock Fart, waari... »
 
 
 
 
 

Zestig
Zestig
Bart Chabot debuteerde met <i>Triggerhappy</i> (2013) pas op zijn negenenvijftigste als romanschrijver, maar in de veertig jaar die hieraan voorafgingen publ... »