Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thuis koken met Ferran Adrià
Thuis koken met Ferran Adrià
Wat staat er ‘s avonds op tafel bij Ferran Adria? Thuis koken met Ferran Adria geeft de recepten prijs van de maaltijden die het personeel van het iconische... »
 
 
 
 
 

Wijsheid van pelgrims
Wijsheid van pelgrims
Alle religies kennen de pelgrim, de mens die zich voorgenomen heeft op weg te gaan naar een bestemming, waar hij of zij spirituele verdieping kan ervaren en ... »
 
 
 
 
 

Skinny Bastard
Skinny Bastard
Ook helemaal klaar met ‘eigenlijk best wel een beetje te dik’?<br/><br/>Mooi zo. Want dat betekent dat je er aan toe bent om er nu eens écht wat aan te do... »
 
 
 
 
 

Patés & terrines
Patés & terrines
Groenten-, vis-, vlees-, kaas- en zelfs zoete patés en terrines: dit is een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog.  »
 
 
 
 
 

Carpaccio
Carpaccio
In een handomdraai een zomers feestje op je bord!<br/><br/>Iedereen kent de traditionele carpaccio bestaande uit flinterdunne plakjes rauwe ossenhaas met Par... »
 
 
 
 
 

Islam
Islam
geschiedenis en cultuurschatten van een oude beschaving. De islam. Geschiedenis en cultuurschatten van een oude beschaving.... »
 
 
 
 
 

De zeven zuilen van geluk
De zeven zuilen van geluk
In de benedictijnse traditie worden de zeven deugden beschouwd als voorwaarden voor een vervuld en gelukkig leven. Deze deugden beperken niet maar stellen je... »
 
 
 
 
 

Geïllustreerde atlas van het menselijk lichaam
Geïllustreerde atlas van het menselijk lichaam
De Geïllustreerde atlas van het menselijke lichaam is een onmisbaar naslagwerk voor het hele gezin, waarin wordt uitgelegd hoe het lichaam is opgebouwd en h... »
 
 
 
 
 

Food
Food
Een prachtig uitgegeven boek dat in heldere taal ingaat op de ingrediënten die u in de diverse internationale keukens tegenkomt. Geïllustreerd met honderde... »
 
 
 
 
 

Tarotwijsheid
Tarotwijsheid
Dit handboek over de tarot biedt een schat aan informatie over de tarotkaarten, gecombineerd met een levendig overzicht van hun geschiedenis. Het verschaft n... »