Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leven is nu
Leven is nu
Leven is nu: de kunst van het ouder worden<br/><br/>Ouder worden we allemaal. Maar weten hoe je op een goede wijze ouder wordt, is een van de moeilijkste hoo... »
 
 
 
 
 

Alles wat je altijd al wilde weten over het leven
Alles wat je altijd al wilde weten over het leven
Duik in de indrukwekkende wereld van religie, psychologie, spiritualiteit en mystiek. Inspireer jezelf, verlicht je geest, geef je lichaam energie en laat je... »
 
 
 
 
 

Sweet Basics
Sweet Basics
Hoe maak je ijsbonbons, truffels en petit fours? Wat is het geheim van een echte crème brûlée? Verras en verbaas vrienden en familie met het lekkerste geb... »
 
 
 
 
 

O
O
De roman die vriend én vijand verbaastO is een actuele roman vol politieke intriges gebaseerd op het leven van president Obama. O laat zien hoe de president... »
 
 
 
 
 

Skinny Bastard
Skinny Bastard
Ook helemaal klaar met ‘eigenlijk best wel een beetje te dik’?<br/><br/>Mooi zo. Want dat betekent dat je er aan toe bent om er nu eens écht wat aan te do... »
 
 
 
 
 

WOW!
WOW!
WOW! staat boordevol fascinerende weetjes en feitjes. Door de spectaculaire fotografie, de originele lay-out en de veelheid aan onderwerpen is deze encyclope... »
 
 
 
 
 

Big book of basics
Big book of basics
350 lekkerste recepten van A tot Z. »
 
 
 
 
 

Oprah
Oprah
Oprah Winfrey is de invloedrijkste, machtigste, meest bewonderde tv-vrouw van onze tijd. Maar wie is zij eigenlijk?

Een sterke vrouw, die zich wist te ontwo... »