Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Lach smakelijk!
Lach smakelijk!
Lach smakelijk! Bij brasserie De Palmboom is het een jolige bedoening. Helaas verloopt niet altijd alles volgens planning. Een moppenboek op AVI E6 boordevol... »
 
 
 
 
 

Het leven van
Het leven van
Sinds haar ouders zijn gescheiden woont Sterre bij haar moeder. Ze heeft al een jaar geen contact meer met haar vader. Dat vindt ze wel zo gemakkelijk nu hee... »
 
 
 
 
 

kas en noek zijn de weg kwijt
kas en noek zijn de weg kwijt
Kas en Noek gaan met hun slee en honden op pad. Ze zijn dol op een ritje op het ijs! Maar als de avond valt en ze weer terug naar huis willen, raken ze verdw... »
 
 
 
 
 

Enige echte complete gids voor spreekbeurten
Enige echte complete gids voor spreekbeurten
De enige echte complete gids voor werkstukken en boekbesprekingen
Hoe kies je een leuk en boeiend onderwerp voor je spreekbeurt, boekbespreking of werkstuk? ... »
 
 
 
 
 

Oppassen
Oppassen
Mette leidt een zorgeloos leven. Ze is kunstzinnig, heeft een eigen stijl en heeft een bijbaantje waar ze erg goed in is: ze is de ideale oppas. Ze wordt gev... »
 
 
 
 
 

Rifka en Susan: Friends 4ever
Rifka en Susan: Friends 4ever
Lief Suusje, Als er iemand is die ik mis, dan ben jij het. Toch heb ik er geenspijt van dat ik mee wilde naar Malawi voor mama's werk. Het is allemaal zo spa... »
 
 
 
 
 

Wie arm is moet slim zijn
Wie arm is moet slim zijn
SamenleesboekenDit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met grote letters, de meer ervaren lezer leest de andere zinnen. Zo kun je samen een ... »
 
 
 
 
 

Haas wint een beer
Haas wint een beer
<p>Haas zit in een dip. Maar dan komt vos. En ook kip en mol. Want er is wat te doen in het bos. Haas heeft lol en wint een pop. Maar pas op voor raaf, haas!... »