Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

EEN EILAND MET PALMEN
EEN EILAND MET PALMEN
Emma droomt van een verre reis. Ze wil naar een eiland met palmen. Mama droomt daar ook van. Maar helaas kost dat te veel. Over twee weken is mama jarig. Kan... »
 
 
 
 
 

Rit in een vis
Rit in een vis
werkboek lezen na een paar dagen leesonderwijs »
 
 
 
 
 

Betrapt!
Betrapt!
Wies schrikt wakker uit een nare droom. Ze wil naar pap. Maar wat is het stil in huis. En wat is het donker. Ze wil naar pap toe. Waar is pap nou? »
 
 
 
 
 

Mijn halfbroer en ik
Mijn halfbroer en ik
 »
 
 
 
 
 

Haas krijgt bezoek
Haas krijgt bezoek
Haas krijgt bezoek van een verre neef. Eigenlijk kan Haas hem zich helemaal niet herinneren. De neef biedt aan om het huis van Haas te verbouwen, maar dat lo... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek
Het zonnige zomerboek
In deze heerlijke dikke bundel vind je vrolijke voorleesverhalen over het vieren van de zomer. Over zeemeerminnen op het strand, bootje varen in je eigen woo... »
 
 
 
 
 

Love u 2 much
Love u 2 much
Love u 2 much
Tijdens een bezoek aan een fantasy-event raakt Evy tot over haar oren verliefd op de 24-jarige Luci Haar vriendin Janna baalt, want sinds Evy ... »
 
 
 
 
 

Altijd feest in goudkust
Altijd feest in goudkust
Altijd feest in Goudkust is een heerlijke dikke leesbundel over de avonturen van Jennifer, Tessa, Amba en de andere kinderen in een bijzondere volksbuurt.Jen... »