Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Weblog van een bruggertje
Weblog van een bruggertje
<h4>Het ultieme boek voor alle bruggers</h4><br/><p>Sinds Michiel een brugger is, staat zijn leven totaal op zijn kop: Eline ziet hem opeens niet meer staan,... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
Het is 1629. De protestante geuzen zijn al zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarigeFreek nergens... »
 
 
 
 
 

Het Klokhuis onderneemt - Dat is je eigen zaak!
Het Klokhuis onderneemt - Dat is je eigen zaak!
Het Klokhuis Onderneemt- Dat is je eigen zaak!Annemarie Bon & Paulien SmeuldersEen must have voor alle jonge ondernemersJong ondernemen is de toekomstIs onde... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek
Plusleesboek
Plusleesboek M8 bevat een grote variatie aan leuke, wereldoriĆ«nterende teksten op AVI M8. Betere lezers worden uitgedaagd met interessante onderwerpen die o... »
 
 
 
 
 

Haas ruimt op
Haas ruimt op
<p>Om zes uur komt Kip eten. Haas dweilt de vloer. Hij wast de vaat, en ruimt op. Dan valt alles uit de kast. Zal hij de kast eens opnieuw indelen? Dan de ke... »
 
 
 
 
 

oom stef past op
oom stef past op
De ouders van Teun en Fem gaan naar een feest. Oom Stef past op. Als hun vader en moeder weg zijn, bouwen Teun en Fem samen met hun oom hun eigen feestje. Ni... »
 
 
 
 
 

Het wonderlijke winterboek
Het wonderlijke winterboek
<p>In deze bundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de winter. Over Sint en Piet, die soms wel een beetje hulp kunnen gebruiken, over een prachti... »
 
 
 
 
 

Aan zee
Aan zee
 »
 
 
 
 
 

Groep 7
Groep 7
 »