Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Betrapt!
Betrapt!
Wies schrikt wakker uit een nare droom. Ze wil naar pap. Maar wat is het stil in huis. En wat is het donker. Ze wil naar pap toe. Waar is pap nou? »
 
 
 
 
 

Kermis in de straat
Kermis in de straat
 »
 
 
 
 
 

oom stef past op
oom stef past op
De ouders van Teun en Fem gaan naar een feest. Oom Stef past op. Als hun vader en moeder weg zijn, bouwen Teun en Fem samen met hun oom hun eigen feestje. Ni... »
 
 
 
 
 

Groep 8 om nooit te vergeten!
Groep 8 om nooit te vergeten!
Groep 8 Om nooit te vergeten! Dit boek is voor alle kinderen in... »
 
 
 
 
 

3
3
 »
 
 
 
 
 

Een nieuw leven
Een nieuw leven
<p>De vijftienjarige Nienke ontmoet Sander tijdens een uitwisselingsprogramma en ze is meteen tot over haar oren verliefd. Ze beleven samen een paar heerlijk... »
 
 
 
 
 

Verkeerd verbonden
Verkeerd verbonden
<p>In dit Theaterleesboek vind je de leukste moppen, telefoongesprekken en verhalen om samen hardop voor te lezen aan publiek. Deze gaan over een spannende z... »
 
 
 
 
 

Haas in de stad
Haas in de stad
<p>Haas ontvangt een leuke brief: hij heeft een reisje naar de grote stad gewonnen! Haas blijkt niet de enige uit het bos te zijn, ook zijn vrienden Rat, Sti... »