Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Haas wint een beer
Haas wint een beer
<p>Haas zit in een dip. Maar dan komt vos. En ook kip en mol. Want er is wat te doen in het bos. Haas heeft lol en wint een pop. Maar pas op voor raaf, haas!... »
 
 
 
 
 

Love u 2 much
Love u 2 much
Tijdens een bezoek aan een fantasy-event raakt Evy tot over haar oren verliefd op de 24-jarige Luciën. Haar vriendin Janna baalt, want sinds Evy hem heeft o... »
 
 
 
 
 

Er was eens...
Er was eens...
<p>Annemarie Bon bewerkte zeven prachtige sprookjes speciaal voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen zorgde voor de schitterende tekeningen. Door ... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
Het is 1629. De protestante geuzen zijn al meer dan zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarige Fre... »
 
 
 
 
 

Pas op! Kijk uit!
Pas op! Kijk uit!
Jelles ouders houden hem altijd binnen. Ze zijn doodsbang dat hij zich anders vies maakt. Of, nog erger, ziek wordt en hen aansteekt. Op een dag moet Jelle t... »
 
 
 
 
 

Dat gaat naar Den Bosch toe
Dat gaat naar Den Bosch toe
Anne is een jongen. Hij heeft dezelfde naam als zijn opa. Vandaag zijn ze samen op stap. Anne maakt zich zorgen, want zijn ouders hadden iets ernstigs te bes... »
 
 
 
 
 

Vandaag gaan we verhuizen
Vandaag gaan we verhuizen
Trouwen en verhuizen, twee onderwerpen die ingrijpend zijn in een kinderleven, boeiend en goed verteld en prachtig geïllustreerd, om kinderen voor te bereid... »
 
 
 
 
 

Aladdin en de wonderlamp
Aladdin en de wonderlamp
Sprookjes op AVI-niveau herschrevenZelf lezen met een wolf, een wonderlamp en een waarachtig domme keizerNa het geweldige succes van de ‘Mus en Muis’-serie... »
 
 
 
 
 

Het leven van
Het leven van
Sinds haar ouders zijn gescheiden woont Sterre bij haar moeder. Ze heeft al een jaar geen contact meer met haar vader. Dat vindt ze wel zo gemakkelijk nu hee... »