Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie en de rare uitvinder
Stoere Steffie en de rare uitvinder
Integrale weergave van het boek. - Alleen te gebruiken in combinatie met het gelijknamige boek. - Voorgelezen op AVI E4. - Met toelichting aan de binnenkant ... »
 
 
 
 
 

Worteltjestaart
Worteltjestaart
 »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Haas
Het grote boek van Haas
Zijn naam is Haas...<br/><br/>... en alle kinderen zijn dol op hem<br/><br/>Haas is doodgewoon Haas. Maar hij beleeft wel allerlei avonturen. Hij mag mee-ete... »
 
 
 
 
 

Kakkers in Goudkust
Kakkers in Goudkust
<h4><em>Goudkust</em>: Hilarische serie over vooroordelen, vriendschap en rare ouders (10+)

</h4>
<p>De adellijke ouders van Jennifer hebben al hu... »
 
 
 
 
 

Alle hens!
Alle hens!
Alle hens! is een prachtig boek voor iedereen die ge├»nteresseerd is in de geschiedenis van de Nederlandse zeevaart. De gerenommeerde kinderboekenauteurs sch... »
 
 
 
 
 

Challenge
Challenge
Jens baalt ervan dat hij drie weken met zijn moeder en broertje in het toeristische Torremolinos moet doorbrengen. Gelukkig maakt hij al snel nieuwe vriende... »
 
 
 
 
 

Chatten
Chatten
Luuk houdt van chatten.<br/>Je kunt van alles vertellen.<br/>Ze kennen je toch niet.<br/>Maar dan vertelt Luuk een geheim.<br/>Daar krijgt hij veel spijt van... »